AZRA23 FotoPage
azr_lynn
By: azr lynn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-May-2010 12:28 Email | Share | | Bookmark
Treasure Hunt 2010 - KL-Kuantan

Macam-macam hal..macam-macam ragam....yang penting enjoy!!!!!


Thursday, 6-Aug-2009 01:21 Email | Share | | Bookmark
nurin qashreena

 
 
 
View all 6 photos...
ni pics anak buah saya yang sulong..pics nie saya guna hp camera..mmg agak blur sket..tp di edit2 sket kasi nampak terang lagi bersuluh.. ni la hasilnya..


Tuesday, 4-Aug-2009 12:58 Email | Share | | Bookmark
Go Kart 2009

 
 
 
View all 12 photos...
1st time join go kart... so excited!!!!


Tuesday, 4-Aug-2009 12:22 Email | Share | | Bookmark
Besday wt my colleque @ department

 
 
 
View all 6 photos...
Kawan saya yang sorang nie pun tarikh besday dye..hampir2 sama ngan saya... saya 23hb & dye 20hb... bulan yang sama... ramai kekawan yang saya jumpa besday hampir sama ngan saya... what's coincident ha.? so..kat dept..kami celebrate sesamer..pagi-pagi datang ofis aritu dapat besday cake..surprise!!!! cake sponsor by mama diana... thank you very much sweet mama!!!...luv u...
masing-masing tengah sibuk memotong kek nie..... bekfes dengan kek hari tu.... mmm nyum..nyum..


Tuesday, 4-Aug-2009 11:40 Email | Share | | Bookmark
BiRTHDaY 2009!!!

 
 
 
View all 6 photos...
Celebrate besday ramai2 kat pizza hut Maju Junction...Me, Liz & Ros...tetiap tahun macam nie gak sejak bekerja bersama2 dan maklum ler kami nyer besday pun dalam bulan yang sama.. tahun yang sama...kebetulan minggu yang sama lak!!...hmmm.. tu yang menarik tu...waktu lunch hari kerja terus plan gi celebrate besday sesamer... sebenarnya macam2 plan dah dibuat sblm tue.. nak kesana la..ke sini ler..last2 pegi Maju Junction.... tu yang paling dekat dengan office...nasib hari jumaat...owg lelaki gi semayang..ladies..cam biasa la..friday byk aktiviti.. kami.... celebrate besday untuk tahun 2009!!!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net